STAFETTKARNEVAL 2010

Halva lördagen spenderades då på Stafettkarnevalen med resten av ankdammen. Hade int tänkt mig att jag skulle springa i år men ställde upp då det inte fanns tillräkligt med löpare.. Det var nog ganska stiligt att vi fick ihop vårt lag under samma dag som vi skulle springa! Hursomhelst slutade det med att Mattlidens panostus lag fick silver och "satsnings" laget (krhmm) blev nånting som jag inte längre minns.. men det var i varje fall inte sist! :D


På bana 9 hittar ni halva laget

VECKOSLUT

Efter en hel vecka som man lika bra kan kalla för helvete (trodde seriöst jag inte skulle typ överleva det) är man nu framme vid slutet på veckoslutet! Och nu börjar provveckan... eheh det går hårt!:D Har prov imrn och noll sidor har man läst.
Kom hem igår typ 2 tiden efter chill och med de vanliga hos E och har legat och slöat i sängen sedan dess.. altså inget spec på gång.

Fick förresten hem dessa från Hilfiger under förra veckan - lovelove till sommaren! Enda minuset är att man blir o se lika lång ut som typ eiffeltornet eheh:))

STILL ALIVE

Tja!
Tänkte bara meddela er att nej, jag har inte gått och dött och ligger inte heller i någon koma.. hade bara glömt bort att uppdatera lite ehehh:)
Tjaa.. det är ju typ över 2 veckor sedan senast..? Wupps! Senaste tiden har bara varit smått stressig med allting så inget vidare att säga.. men nu till lite roligare nyheter--> Jag och Jessie råkade ut för världens största fail någonsin igår..! Joo vi skulle åka från sportplanen tillbaka till skolan och nej hon hade ingen hjälm. Båda stiger av moppen vid skolan och så inser vi att polisbilen är rakt bakom oss eheh.. Där satt vi sen i polisbilen på skolgården medan halva skolan stod och kollade. Stil right? :D Äh bra början på dagen bara!



KLARA VAPPEN...? I DON'T THINK SO

Jag tror vi lämnar det vid det.. antagligen bäst såå:) I ett nötskal var det grundande hos oss och vidare till Anttu. Slutpratat om det.
Kom nyss hem från Emmis där det blev pizza och massor skitnsack och nu fortsätter festen här.. Vilket innebär typ 20 fulla 40-50 åringar som har varit här sedan 2 på dagen. awesome!! Nääe drar nog täcket över öronen och hoppas på att man får sova denna natt utan Uppens snarkande :D Adios my friends!

RSS 2.0