LIKE MY VERY OWN CASANOVA

Tänkte ännu skriva ett kort inlägg innan jag kryper under täcket.. Försöker åtminstone somna lite tidigare än 3 på natten vilket det har varit senaste dagarna..
Skön dag! Blev lite brummbrumm cruising omkring Esbo och babbel om allt mellan himmel och jord. Just precis vad som behövdes..! Väntar bara på nästa vecka då påsklovet är över (mm.. låter konstigt) för då tar vi om det! Min fiilis sköt upp i rymden idag efter vår lilla sightseeing trip - blev bara på så jävla bra humör utan desto större orsak :p Nu puss&gonatt

LALALA


PåSkLoV!! Sååå skönt med en hel vecka påsklov!! Hittils har jag inge annat program än att på torsdag&fredag kväll skall det festas och hmm.. Joo fredag dag spenderas med Anabanana! Ska planera tjaa lite alltmöjligt som ni kanske senare får veta om.. kaaanske.. om ni är snälla hehe =))  Måste bara hitta nåt fint till fredan =)) Adios! Stan kallar.

BROWNIES AND PILLS

JAPPJAPP that's what I call breakfast! Svullna ögon, sömnbrist, hes röst och huvudvärk är precis vad alla önskar sig! krhmm.. not. Nu gäller det bara att ta igen sig innan kvällen börjar.. sannolikheten att jag lyckas med det är nog inte precis så stor heh. Tjaa.. Följande timmarna kommer spenderas stirrande upp i taket med kaffe och Coldplay. Adios!



IFALL MAN KUNDE STOPPA TIDEN

Kom nyss hem och bänkade mig genast ner i sängen med datan i famnen. Kvällen gick ut på massor med skratt, härligt folk, gamla vänner, nya vänner, musik, drinks och en löjligt lång taxi resa! :D Now the night is officially over.. Tack M! Glömde kameran hem så det blev nog inga bilder men vad behöver man dem till när man har alla minnen hehe. Drar nog nu täcket över öronen och hoppas att jag inte kommer att behöva vakna på hela dagen imoron! Gonatt&Puss!

THE VOICES IN MY HEAD KEEP TELLING ME TO FOLLOW MY HEART AND I ASK MYSELF WHY AM I FOLLOWING HEAD INSTEAD


Nästan all stress är över nu.. eller i varje fall för några dagar framöver. Sen börjar provveckan.. Fick äntligen allt skolarbete avklarat, sista jobbdagarna är över och det ända som väntar på mig är veckoslutet! Drar iväg mot M lite senare för chillkväll med de närmaste och därefter kanske ännu till stan.

PURSUIT OF HAPPINESS

Awesome kväll med Johannes! Kom hem för en stund sedan och kan bara säga att det var skitkul! God mat, gott vin och en bra kompis är ibland allt man behöver!
Så skönt att få bort tankarna från skolan, stress och allt annat och bara ta det lugnt. Talar med Jessie i telefon och skryter om min kväll eheheh. Näee (okej lite) men det får man väll ibland? :))

Tyvärr insåg jag när jag kom hem att jag har maaaassor som borde göras så man borde väll sätta igång med det då.. Puss & gonatt på er honeys!


"SKÄNK SNÖN TILL AFRIKA"

Härligt! Bara en lektion under hela dagen och därifrån drog jag och Anna iväg in till stan. Hatar bara att gå i butiker och man vet att man inte borde köpa nånting, för just då hittar man alltmöjlit man vill ha :D Blev också snabb träff med Bexi, Emilia och Noomi. Planerna ändrades lite och det blev Strindbergs mat som var lite mer lockande. Det blev typ ett perfekt slut på hela veckan - god mat och perfekt sällskap!

Kvällens planer är lite oklara men blir antagligen och chillar hemma med någon bra film. Måste orka släpa mig iväg på jobb imoron kl. 10 och på kvällen blir det middag med Johannes. Perfect! Ha de gött! :)


THERE IS NO SUCH THING AS A PERFECT ANYTHING BUT AS LONG AS YOU MAKE IT THROUH IT DOESN'T MATTER. THE IMPORTANT THING IS THAT THERE IS THAT ONE SPECIAL PERSON WHO WILL HELP YOU THROUGH EVERYTHING ANY ANYTHING. NO MATTER WHAT.

~When I'm with him I think of you, when he pulls me close I feel you, when our lips tremble I miss you. At the end of the day it's still me & you~


Hemma igen! Väntar såå på morgondagen - det blir lite shopping och middag på Teatteri med Anna. Försöker åtminstone hitta vårskor och kanske också nåt annat. Skaffar säkert på samma gång teaterbiljetter till "Bunden" typ till lördan och tjaa.. Joo, träffar säkert Johannes under vslutet. Hittade en skitsnygg kavaj från Zara men behöver lite smakråd eheh :p Och vem är inte bättre?

RED, YELLOW & GREEN

Idag var det då traffic light day i skolan. Tjaa det betyder då att ifall man är singel är det grönt som gäller, ifall det är något på G blir det gult och såklart rött ifall man är i ett förhållande. Själv avvek man från den röda och gröna mängden och körde på gult istället.
Dagens millsyckande blev definitivt när jag skulle öppna bildörren - märker att jag tappar balansen och faller pladask på rumppan och halvt in i snödrivan :D Great början på dagen!
Tyvärr lite kort inlägg och no picture men hinner inte just nu.. tänkte bara att jag lägger in något innan jag drar iväg och träna. Hejsvejs!

SOUL MEETS BODY

Älskar känslan när man sitter och kollar efter flyg och hotell. Känns som om man verkligen har något jävligt bra att se fram emot! Försöker bara besluta mig ifall det är London, Rom eller Florens som gäller...? Kommer bli såå skönt med lite extra semester! Komma bort från all slask och snö - aaahh!
Köpte idag en alldeles härrlig kuvertväska från Zara. Längtar såå till sommaren för den kommer passa såå perfekt till det! Hittar tyvärr inte min kamera sladd nu så laddar istället upp en bild på den lite senare, aaalriight amigos?

Pall Mall, London, 2009

IN MY HEAD

Såå härligt vslut! Det blev mest bara chill med nära & kära och lite shopping. Köpte två par shorts från Zara inför sommaren - can't wait tills man är brun och alla kläder ser såå mycke bättre ut på! Skall imorron tillbaka in till stan och köpa ett par ballerina skor och en kuvertväska ännu! Sen borde man kanske stänga plånboken för en stund :))

~And since I got the hold of me, I'm living life now that I'm free, yeah~
Det har varit Jason DeRulo i högtalarna idag och lite tömmande av klädskåp - man måste ju göra rum för lite nytt:p Imorron blir det antagligen träff med grabben ovan och tjaa..(stilig bild, right? hehe:D ) Men nu tänker jag parkera mig i soffan med en stor skål popcorn och kolla film. Laterrr! Puss


MUSIK NON STOP

Ny computer men fortfarande noll bilder :( Tänkte att jag måste väll skriva nåt hit eftersom vissa börja gnälla över att det int har kommit nåt nytt på länge eheh. Sorry guys! NU gäller det bara att läsa till matte prov som är imorron.. Hmm.. går inte så bra, speciellt inte när man har musik dunkande på högsta volym i högtalarna och miljoner andra distraherande saker :p




^^ Lite flashback till förra sommaren i Porkala
Aahh fick idag sån sommarfiilis! Älskar att det börjar bli varmare och väntar så på att man ska kunna sitta ute sent på sommarkvällarna med kompisarna. Vaka hela natten och tala om allt mellan himmel och jord. Kunna simma i havet. Sola dagarna långa. Känna sig så ortoligt lycklig..! Längtarlängtar<3

RSS 2.0