Happy New Year!!

Sista dagen av 2009 och nu skall det festas så att taket lyfter!! Allt nästan allt klart inför kvällen och nu väntar jag bara på att Annika skall komma hit för att lite hjälpa till med det sista...:) Det blir först lite fixande och ordnande med tjejerna, lite skumppaa och chillande innan festen börjar!  Har nog en känska av att 2010 kommer bli så jäävla braa..! Men nu pyser ja iväg så hoppas ni har ett bra sista 2009 och gott nytt år!


lalala

Snart kommer en av mina favourite girls hem! Har inte sett henne på tja..för länge! Kommer att vara så jealous på den lilla solbrända tönten som varit i Karibien! And Tessa.. I say this with love "it's not fair". Hoppas bara på att hon hämtar solen med sig hit :))



Best of 2009!


Let's find out how it feels to sing to more than just the steering wheel

städar för fullt inför nyår! imorron och skaffa allt man behöver; skumppaglas, snacks, drickor etc. Hoppas bara att jag kommer ihåg allt.
Brorsan åker imorron iväg till Åre med kompisar så sen får man vara i lugn och ro en tid framöver - haha! Vill inte ens tänka vad de hittar på.. det blir antagligen partyparty i deras hus.. eller snarare sagt kusinernas:pp
Var förresten idag och såg på "It's Complicated" med Julia. Brabra film men publiken hade helt tydligt nåt problem?! Hälften satt och fnissade utan orsak, några sprang av och an framför hela publiken (typ lekte kurragömma), vissa kastade godis på varann och hmm... jävligt konstigt helt enkelt :DD
Men nu gott folk måste jag lämna er och fortsätta städa :)) Ha de bra!


tjolahejtjolahopp

Skall snart iväg in till stan med Julia och se ifall man hittar något på rean och efter det och kolla film. Hittade förresten klänning till nyåret! Svart, kort, spets och skitnygg! Ni får nog se nån bild på den lite senare (antagligen efter nyåret).

Tyvärr tror jag inte det finns en enda bild från gårdgen men det är antagligen bäst så:p det blev allt från bastu till gamla hittar från 1995 till tjaa... typ allt:p Men ladies and gentlemen nu måste jag nog gå.. vi hörs lite senare!



Monday night and the mood is alright!!

Home from Drumsö! Som sagt kom man nyss hem från Drumsö, aka the von Frenckell house. Där var det lite friends, music & alcohol som gällde. Kul att vara med lite andra imellanåt! okej, en del hade ju lite roligare än andra ;)) hahaha. Känner mig smått korkad samtidigt som jag fortfarande skrattar för mig själv åt kvällens händelser. Nu väntar jag ivrigt på nyåret och den kommande veckan!! MÅste be om ursäkt ifall någonting i texten är flummigt eller oklart.. man lever ju inte precis på hallinsaft hallonsaft heller. Men nu tror jag att det är dags för oss att dra iväg till sängen och sova läääääääänge. Jag tror jag kan behöva lite beauty sleep med tanke på hur man ser ut för tillfället höhö. OKej, jag håller käften nu, vi hälsar er alla en riktigt skön natt hojjojoj :p Puss&Kram

Sunday

Det har gått några dagar utan uppdatering så jag passar på att göra det nu.. det har varit en 4 dagars koma som har stått på schemat för mej under senaste tiden. Okej, kanske inte såå allvarligt endå.. Bestämde mig idag för att släpa mig upp ur sängen och treffa några vänner i stan. Hmm.. kanske inte världens bästa idé eftersom det ledde till att jag nu ligger i sängen och känner mig allt annat än frisk (igen). Smart som vanligt har jag bestämt planer att träffa Emmi imorgon. Det blir jakt efter varsin klänning till nyåret plus att jag borde hitta lite annat smått & gott.
Tyvärr for brorsan iväg med min dator någonstans så har lite dåligt med bilder på den andra.. så för tillfället är detta det bästa jag kan bjuda på - heh :))


Back to the future

Får inte sömn så tänkte blogga en stund istället.. Har legat hemma två senaste dagarna sjuk så kan inte precis säga att det hänt nåt kul, men snart blir det nog lite ändring på det! Fick en sån otrolig lust att festa!! Lyssnar igenom gamla party låtar och småler till alla minnen man har från dem:pp Let's make 2010 even better!!
Bara några dagar kvar till nyåret -- och då smäller det! På lördag skall jag till stan och hitta nån klänning/outfit till nyåret. Väntar bara på att kunna stiga upp ur min koma och faktiskt göra nåt. 2 dagar räcker! Imorron blir det antagligen träff med några kompisar och flera avsnitt av FRIENDS.
Fick förresten exakt vad jag ville ha i julklapp + annat smått & gott!! Fick en resa på våren nånstans vart jag vill!! London är det antagliggen som gäller! Joo, inte precis något nytt eller såå.. men en viss förkärlek för London har jag nog :) - ehehh.
Nu tror jag nog att jag tänker försöka tvinga mig själv att sova - Gonatt!


Xmas

Jul - ligger hemma i sängen med halsont, huvudvärk, mår illa och kallsvettas. GREAT! Nu ser jag bara fram emot att få öppna mina julklappar och sedan krypa tillbaka under täcket. God Jul på er alla!


Can't wait


tjugotre

en dag kvar till jul! eller snarare några timmar hah. kan slå vad om att när jag vaknar imorgon kommer alla julklapparna att finnas under granen eftersom tomten har varit här medan vi sov - höhö. Kommer ihåg när man faktiskt trodde på det.. jag brukade sitta uppe i min säng hela natten och kolla ut från fönstret för att se när tomten kom. Synd nog somnade jag alltid efter typ en timme... och på morgonen när man vaknade var julklapparna där.. Varje år tänkte man att "joo nu skall jag hållas vaken! jag vill se tomten!" men nehejj.. somnade varje gång :pp mm..joo jag vet lite lame att berätta sånthär men har inte heller mycket annat att göra:))

Stans Stiligaste!

Såja! Granen pyntad, julklapparna paketerade, städning klar nästan klar :) Nu är småkusinerna på snabbt besök och efter det tänker jag mysa med en varm kopp glögg + film.

STANS STILIGASTE SNÖGUBBE! storebrorsan var ute med grannen och byggde snögubbar.. joo tyvärr storebrorsan. Joo ifall ni undrar så står det på skylten "syökää kanaa" translation "eat chicken". Överlägset finaste snögubben i hela kvarteret!

Längtan

Stirrar upp i taket med huvet fullt av tankar och får inte sömn. Längtar efter sommaren och värmen. Den första känslan av sommar. Längtar efter känslan av frihet. Känslan att ingenting kan gå fel. Känslan att man lever de bästa tiderna av sitt liv. Längtar efter glädjen sommaren hämtar med sig. Spänningen av att inte veta vad som kommer hända till näst. Att ingen dag kommer vara den andra lik. Känslan av att man nyss upplevt den bästa dagen av sitt liv. Längtar efter de varma sommarkvällarna. De ljusa nätterna och de oändliga antalet utekvällar. De färska jordgubbarna. Längtar efter alla skratt som hörs i bakgrunden. De långa dagarna som spenderas på stranden. Känslan av att man kan göra allt mellan himmel och jord. Men mest av allt ser jag fram emot de otaliga minnen man kommer att få.


quick pop-in before heading to the city lights

Tänkte bara snabbt checka lite bloggen innan jag drar iväg. Kvällens program fortfarande ganska öppet men det blir säkert via Teatteri och man får väll se vad kvällen hämtar med sig. Men nu är det dags att sticka - Cya!

Dreams

Lyssnar på Jason Derulo - Blind samtidigt som jag går igenom lite bilder från förra året. Bestämde mig för att äntligen få färdigt min scrapbook så att jag kan påbörja följande. Borde ha fått den klar länge sedan men har helt enkelt inte haft tid.. så nu när man änligen har så skall det nog bli gjort ;-) På nåt sätt är det ju nog kul att se hur mycket allt har ändrats på bara ett år; hur mycket nya människor man träffat, allt nytt man upplevt, hur mycket man har "lärt sig" krhmm ;) Nu slutar jag nog babbla på och drar iväg ut istället - Hejsvejs!


BlahBlahBlah

Äntligen! Jullovets första dag! oijoij vad man har väntat länge på detta :) Morgonpigg (vaknade 5 minuter sedan) sitter man med datorn i famnen och orkar bara int stiga upp och laga frukost. Kan man bli latare? Tyvärr har det blivit lite trögt med dehär som kallas uppdatering men gårdagen var nog inte desto speciellare. Det blev bara omtagning och julkyrka med skolan.. skulle också ett snabbt varv via "Svenskis" med J men det fick vi glömma eftersom julkyrkan tog slut först 00:30 och ingendera orkade längre göra nåt.
Idag blir det i varje fall lite julshopping (igen). Måste ännu hitta en sista julklapp.. hatar bara alla som ska tränga sig fram för att köpa den mest onödiga skiten man kan hitta. Men.. There's nothing you can do about it.. (:


Feel good

Snygga vah? Dagen har inte gått ut på mycke annat än provläsning och att äta pepparkaksdeg.. lyckades nog endå få några gjorda hohhojj!. Nu drar jag iväg till bastun och efter det mys&film med en viss liten fjant :)) Have a great evening!


Happily Screwed

 

 

 

 

 


1:10am

Såja! Hemma i varm skön säng efter några timmars yrande. I genomsnitt brabraa kväll även om man har måsta svänga upp och ner på sitt rum, blivit följd av några perversa små jävlar m.m. Stackars grannar som helt enkelt inte kunde låta bli att klaga på oss.. too bad for them :-)) Nu borde man satsa på några timmars sömn.. Lägger upp lite bilder från kvällen så fort jag får tag på dem. Puss & Gonatt!


llllllördag

Dagens program har inte varit mycke annat än lite julshopping och "quality time" med mamma och övning till matte prov.. suck.. resten av veckoslutet kommer nog gå åt till ekonomi & matte -.-  Nu väntar jag bara på att Anabanana skall hitta sin väg hit och 6-7 tiden drar vi iväg och firar Julias och Jessicas B-day!! Det ska bli lite drickadricka dansadansa festafesta! Försöker komma ihåg att ta bilder ikväll men kan nog inte garantera nåt :pp HejHopp! Nu släpar jag mig till klädskåpet och försöker hitta nåt fint att sätta på. Adios!


Romantic Type



My lovely babies! Tyvärr är det snö och -15 grader ute så jag tror inte jag vågar ta en sväng ut med dem ;)

DAGENS VILL HA: veckoslut
DAGENS KLÄDSEL: leggings & tröja
DAGENS LÅT: traktor alban -> don't even ask:D
DAGENS PLANER: matte, manuskript & sova
DAGENS SAKNAD: sommar...
DAGENS DUMMASTE: Julia som tror jag är gravid :(
DAGENS DROG: Mandarin
DAGENS ROLIGASTE: Anna som offrade att köra hem mig med traktor:DDD hahaha
DAGENS FAVORIT: min säng
DAGENS KÖP: julklappar
DAGENS GODIS: allt
DAGENS DRYCK: vatten
DAGENS LÄSNING: "how starbucks saved my life"
DAGENS HUMÖR: rastlös och barnslig
DAGENS ORD: filur
DAGENS SKÄMT: kan tyvärr inte publiceras.. :pp

LiveHigh

Julklappar köpta! Har hittat nåt till alla förutom pappa.. hmm... Julias B-day present är också avklarad men kan inte avslöja vad den är innan hon faktiskt har fått den ;-) Ser massor fram emot veckoslutet och jullovet!! Tyvärr har jag ännu omtagning på måndan.. men efter det är man FRI! Nu och sova.. fick typ 4 timmar sömn förra natten. För mycke energi + kaffe + dunk i högtalarna är inte vad jag skulle rekommendera halv 4 på natten :))


GRATTIS JULIA & MAXI!!

Today.. and only today! Julia = äntligen byxmyndig krhmmkrhmm:DD och Maxi 17! På veckoslutet skall det firas!! Måste bara ännu köpa Julias present med A. We've got the best fuckin idea ever! ((; Nu tänker jag fortsätta kolla på SATC! See you later!

daydream

Sitter och längtar till sommaren samtidigt som förra sommarens hit låtar spelar på full volym från högtalarna. Tvivlar dock på att någonting toppar sommaren 2009.. Aaahh those days<3 Men tjaa.. man vet ju aldrig vad nästa år hämtar med sig. Nån snygg italienare.. eller fransman kanske? Drömma kan man väll alltid ;) Nej nu skall jag inte låta tankarna driva iväg.. man borde väll snart börja fundera vad man vill göra nästa sommar. Utomlands kanske? Någon vecka i skärgården med båt? Jobba? Porkala med tjejerna? Hangö regattan? Sista alternativet är i varje fall redan bestämt! Jo, jag vet att det är lite tidigt att fundera på nästa sommar, men man kan aldrig börja planera för tidigt.. Vi hörs senare - Puss & Hej!


untitled

I guess it's time for me to say how I really feel. You still mean the world to me eventhough I have to let you go..and we both know it's for the best. And don't get me wrong, you turned my world around and I will truly miss you.


lu-lu-lucia



Hittade ganska grymm bild från 7an på min dator. Någon annan som tycker att man ser ut som en kastrerad hund? hehe :)) Senare idag in till stan för att kolla på Luciatåget men nu ut och springa.Vi hörs lite senare, ciao!

Kvällens


Idag

Allt klart! Morgonen blev inte mycket mer än miljoner avsnitt av Mumin. Nej, jag vet nog inte varför :)) Nu iväg till stan--> det blir lite julshopping med Naomi m.m. Puss, Adjö!

Je t'aime

Skitsnygga eller hur? Prislappen är typ 100€ men jag är typ kär i dem... och dessutom skulle dom passa perfekt med min nyköpta klänning. Från en sak till en annan.. vad skulle man kunna köpa en kille i 17-års åldern i julklapp?? Har inga ideér kvar och allt bara verkar helt lame :/ Lämna gärna kommentar ifall ni kommer på nåt. Nu blir det lite tacos, Adios amigos!

a la zara

Då blev det en snabb tur via skolan (2 lektioner) och vidare till stan med A och därifrån till Svenskis. Det blev uppdrag att hitta nåt fint till kommande veckoslutets fest (altså inte nu men nästa). Hittade nog inte mycket mer än en skitsnygg blazer/jacket från Zara men tjaa.. nog hittar man ännu nåt ((: syns inte riktigt på bilden hur den ser ut men den har såndär lite "puff" axlar och hmm... kan inte riktigt förklara.. men hur som helst så japp, finfin!


Rubrik

P.S. nej Empps, dehär e int nåå vinkvink ;)

A lack of color

Jess! Hittade klänning till julfesten! Inte nåå speciell men typ exakt vad jag letade efter :)) lägger antagligen lite senare upp nån bild på den ifall jag kommer ihåg (; Borde ännu hitta skor till den ifall jag inte har såna som ser ok ut med klänningen..
Bara lite på en vecka kvar tills det blir jullov.. men före det blir det lite partajj och annat!! Tyvärr går hela nästa vecka åt till provläsning men sen är man leeeedig och får göra vad fan man vill!

feels like christmas






heading for the city lights


C-C-Cobra!

Hemma igen! Första lektionen anlände man inte till idag.. efter skolan blev det blev en sväng via stan och Teatteri. Plockade med mig hem en ny "väst/tröja", en skjorta och lite annat smått & gott. Någon dag denna vecka måste jag ännu tillbaka och köpa ett par jeans som det inte fanns rätt storlek av idag...
Börjar bli dags att skaffa julklappar också... ideér vad man borde köpa?


aamunavaus = aa muna-avaus

feat. Ed & Banana

Simply Because

Hmm.. ensam hemma i snart 4 timmar och ingen aning var nån annan håller hus. Ejentligen är det rätt skönt :)) Hann tömma klädskåpet på allt skit och har inge annat att göra än kolla på gamla "home videos". Intressant...? Har hunnit igenom en halv burk Nutella samtidigt som jag försökt bestämma mig ifall jag vill spendera nästa år här eller ej.. Sist och slutligen är det väll upp till mamma och pappa ifall jag får åka -.- 
Kollar igenom Eurotrash'09 bilder och joo.. nog skulle man gärna åka tillbaka. Skulle själv vilja tillbaka till samma ställe med samma gamla vänner men å andra sidan borde man väll uppleva nåt nytt? Ifall man själv skulle få bestämma skulle man antagligen redan vara där ;-))

06-12-2009 Glad självständightets dag

Imorgon.. eller i princip är det idag men efter några timmars sömn har Finland varit 92 år som självständigt! Det blir middag med familjen, säkert träff med J och efter det måste man ju titta på slottsbalen :pp Med andra ord händer det nog inge speciellt för mig imoron.
Äntligen är denhär veckan, veckoslutet och perioden slut. Alldeles för mycket på gång de senaste tidernaa. Nu lungt bara några veckor och sedan jullov. Borde väll snart börja fundera på julklappar...? Tyvärr ser jag nog bara fram emot lovet och inte alls julen. Ni kanske tycker att det är konstigt att man inte gillar julen.. men that's just how it is.
Nu tänker jag krypa under täcket. Gonatt-


"people...are a bitch"

*

Sid & Nancy

Vakna nyss efter en 5 timmars nap. Tack och lov är provveckan över och man kan börja ha ett normalt liv igen :)) Hade nämligen planer att åka till stan men nehejj det får väll bli nån annan dag då. Aahh mamma hade hämtat blommor och en film åt mej medan jag sov.. skönt!
Hade igår Jessica här övernatten. Det blev lite skräckfilmer, lite junk food och tydligen alldeles för lite sömn - heh.
Nu drar jag iväg och kollar på film med mitt täcke och varma glögg.


twelve stops and home

Ny musik på datan, nya bilder, städat rum, inga prov imrn och ingenting att göra - äntligen! Btw Kitty, ifall du läser så kom ihåg pengarna till din biljett imrn ;))


ordinary day

Snart iväg till stan för lite shopping. Som tur är det inte jag som måste betala dehär gången hehe.. Borde åtminstone hitta (minst) en klänning, lite smycken.. nån sorts vinterskor etc.. Borde kanske röja klädskåpet lite innan..


Wooppifuckingdoo! Äntligen december och bara 24 dagar till jul - men ingen snö och bara plusgrader. I princip är det väll bättre så? Kom ivrig hem ida från skolan för att öppna första luckan i min chokladkalender för att inse att den var TOM?! :( Fail? Men snart blir det jullov och sedan 2010!!

RSS 2.0