HOME SWEET HOME

"äntligen" hemma igen.. okejokej, jag har redan varit hemma i några dagar men har inte haft möjlighet att uppdatera bloggen.. I'm so sorry.
Några hundra euro fattigare och ett antal klädesplagg rikare kom vi hem på fredan. Enda saken jag ångrar är ett par alldeles härliga skor från Topshop som jag glömde bort :(
God mat, härligt sällskap och lite semester var precis vad man behövde just nu!

Annars har veckoslutet mest gått ut på chill/slöande med nära och kära och önskar såå att sportlovet inte skulle ta slut..!<3 Har också lite letat efter olika sommarjobb men finns inte så mycket man skulle vilja ha.. lyckades ändå lämna in några ansökningar och om inte annat finns det alltid min plan B.
Fick förresten liten chock idag.. eller är antagligen fortfarande smått chockerad efter att ha fått veta att W väntar barn..?! Kan tyvärr inte publicera hennes namn även om saken inte är en hemlighet men jag vill bara önska dig lycka till gulle!

Men nu börjar batteriet ur datorn ta slut så jag måste säga gonatt till er alla och vi hörs lite senare! Puss

IT'S STOCKHOLM IN DA HOUSE

Hittade ingen bättre bild än denna eller tjaa.. orkade inte precis leta :D Imorron blir det väckning 6.30 och sedan bär det av mot Annikas crib och därefter flygfältet. Har lite dendär typiska känslan av att man glömt nåt men får hoppas att allt finns med. Det kommer nog bli skitkul! Lite shopping och chillande är precis vad som behövs nu. Har redan en lång lista på vad jag behöver, eller snarare vill ha :p Måste ännu kolla igenom att jag har alla biljetter och saker innan jag släpar mig under täcket, så I guess I'll see you guys laterrr! Uppdaterar möjligtvis från hotellet men ifall inte så blir det först på fredan.

Byebye Finland - Hello Svenska köttbullar! hehe eller ej. :)


STARS AND BOULEVARDS






Räknar typ dagarna tills det är sommar.. Det känns som en evighet till det när man kollar ut från fönstret.. Kommer vara så härligt att kunna sitta ute kvällarna långa med de allra bästa personerna. Ingen stress, ingen skola och INGEN SNÖ! Jippeee! =)))

SPOTLIGHT

Stiligt right? Hadde i princip redan ledigt igår men bestämde mig för att gå och kolla brorsans och andra kompisars Gammeldans. Nästa år är det man själv som står i tur för det :p Lite tidigt nog men vet ren typ lite hudan klänning som gäller =))) Men nu måste jag dra iväg in till stan.. laterrr!!


ABI

Lite usel uppdatering fortfarande.. I'm so sorry bout that.. Men nu är det äntligen sportloooooov!! Lägger upp lite alltmöjligt från gågna veckan eftersom det inte blivit av förrän nu.

Måndag-tisdag-onsdag = nothing special.
Torsdag = PENKKIS!!! Treorna är borta från skolan och vi är ööm... nästäldst? Bara två år kvar och sedan är man fri! :p Alla förskolebarn var så gulliga som klängde i staketet och skrek "Abina är bäst, Ingen protest" i hopp om att få lite godis av dem. haha cuuute! Bilden nedan är vi om några år - can't wait!!



STOCKHOLM BOOGIE


Väntarväntar sååå på lovet! Äntligen är allt bokat efter en hel del strul med båtresor, flyg, hotel m.m. Nästa veckas onsdag sitter vi i flygplanet med Annika påväg väst, dvs ifall vi kommer igenom security hehe. Still struggling med min computer så jag beklagar att uppdateringen är skit. Men nu blir det lite SATC och mys efter att ha måsta lyssna på skrikande småbarn i några timmar :)

 


CAUSE HE'S A SCUMBAG DON'T YOU KNOW

Hela dagen har varit ett enda slöande :) Jess snart är det sportlov och det betyder chill! Kan knappt vänta! Det blir Stockholm med Annika och shoppingshoppingshopping! Vill ha så mycket nytt till klädskåpet; allt från tröjor till skor till smycken - bara allt!


INT SOM DU

AWESOME kväll! Det var Kristians surprise party som gällde idag. Det var så skitkul, speciellt att se hans min när han kom dit! Lite alcohol, lite music och de bästa människorna ever! Kan det bli bättre?
Ligger i sängen och bloggar och kommer antagligen imorgon att ångra detta inlägg :DD AAáaahhH fötterna värker efter att ha haft klackar i 7 timmar och det känns som om huvudet skulle sprängas, men det är alltid värt det :)
Joo-o datan fortfarande sönder så det kommer inga bilder hit, tyvärr och nej, jag vill inte vete hur många skrivfel här är :D
Btw, imorron = vändag = shiaaat! :D Uppdaterar om det imorron istället.. jag tror det är bättre så ;) puss & gonatt

NONE THE WISER ;-)

Still no computer... hatar att måsta använda någon annans blääh. Så jävla skön dag! Har inte varit på såhär bra humör på läängelänge!  Blev hemma och sova istället för att skiva prov.. måste dock skriva det istället på onsdag. Istället lite chill hos nära och kära eheh och snart skall det firas mammas födelsedag. Mums! Chokladtårta:)) Men nu blir det lite OC, so loong! xx


R.I.P COMPUTER
Tyvärr blir det lite dålig uppdatering de kommande dagarna eftersom min dator sa tack o gonatt. Hårddisken antagligen krashat men förhoppningvis lyckas man rädda nånting från den.. Mest rädd är jag att alla bilder som jag glömt att spara någon annenstans kommer att försvinna, snyft :'(  Men nu blir det matte provläsning.. buäää

J.A.M NEON PARTY






A little something from last night. Kvällens planer är bara filmkväll/mys. Skulle antagligen inte ens överleva en till fest idag =)) Laterr! xx

LET IT GO FOR THE NIGHT

Urk. Har legat i sängen i snart två timmar och orkar inte ännu heller stiga upp. Borde ha gått på brunch men nähej, känner mig inte precis representativ :D Gårdagen var toppen! Massor musik och ett vimmel av människor i neon. Nu borde man väll orka koncentrera sig på fem miljoner sidor matte - Urk once again.

Lägger upp lite bilder från kvällen så fort som möjligt:)


THE WORLD HAS BECOME NEON



Väntar på att Jessica ska släpa sin rumppa hit. Ser massor fram emot kvällens fest! Dansadansa Drickadricka Minglamingla - Love it! Kommer bli skitbra! blinkande lampor, DJ, Neon överallt och viktigast av allt människorna! Måste sminka färdigt nu så jag lämnar bloggen ifred.. HAPPY  FREAKIN FRIDAY NIGHT Y'ALL!

IT'S GONNA DRIVE YOU MAD

Sitter men brorsan och fixar lite på musiken till fredagens fest. Kan bli kul och se när han ska vara DJ krhmm :D Skämta bara, det kommer bli skitbra!! Imorron skall man ännu köpa lite smått&gott som fattas. Alla små detaljer som typ neon smycken, neon pannband, neon allting. Det kommer bli Neon Friday! :))


1901

Väckning 11 -- skola 12.15-12.45 -- tillbaka hem och sova. Gotta love provvecka! :) Har bara ett prov det går att läsa till, chill right? Nu är det bara jobb och TOK uppgifter kvar och sen kan man bara ligga och slöaaa. Love it!

HONEY, IT'S NOT ME, IT'S YOU

Prov - ✔
Provförberedelse - ✔
Idéer till veckoslutets outfit - ✔
Städat - ✔

Nu gäller det bara att hitta allt som behövs till vslutet, hälften är redan avklarat. Borde också hitta snygga lösögonfranser någonstansifrån, nåt bra tips?
Drar in till stan igen på torsdan för att köpa det som fattas.. Veckosluts planerna ändrades lite så nu blir det partajj på fredan istället! Me likeyy :)


22:56

Oijoijoij lovelyy! Kollar på SATC, mumsar i mig caesar sallad och planerar våran trip to sthlm. Kommer bli sååå skönt att få lite vacation, även om det bara är Stockholm :)

RSS 2.0