CAN'T LOVE, CAN'T HURT

DRAMA DRAMA DRAMA. Borde kanske bli dagens tema?
Idag blev det inget annat än Wayne's Coffee med Tessa. Skulle ejentligen plugga men slutade med att vi satt också tjafsade massor annat istället :) Trodde att det inte skulle hända nåt intressantare idag men man hade nog så jävla fel man bara kunde ha. Har säkert inte varit sånthär drama sedan.. tjaa.. minns inte ens? Hur som helst slutar det med att nåndera är en asshole. Bara man skulle veta vilkendera...? Och nej.. nämner inga namn för de skulle bara öka på mängden drama...:)  Men nu måste jag dra mig tillbaka till Dramatown så adiosss! xx

DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER

Drygt 5½ timme jobb och efter det ännu städning. Gotta love the weekend! Kvällens/nattens planer var ursprungligen chill hos C men snäll som jag är cancella jag dem =)) Skall ändå dit imorron så.. Nu blev det istället en stor skål popcorn + SATC som gäller.

~THESE MEMORIES ARE WORTH MORE THAN YOU CAN EVER IMAGINE~

Funderar lite på att åka till Sthlm på sportlovet och kom att tänka alla härliga människor man inte sett på såå länge. Senaste veckan har jag drömt typ 4 gånger om dessa underbara dagar som spenderades mellan Italien och Afrika :) Det går inte att gå tillbaka i tiden men ibland önskar man bara att det vore möjligt..
Halvt år senare finns det fortfarande en längtan tillbaka och flera år senare kommer den garanterat finnas kvar.
Tänkte innan vi åkte iväg att herreguud 3 veckor är länge - turns out att de gick fort, alldeles för fort. Speciellt när man träffar someone special (you all are) och det känns som om man lever livet och att inget kan någonsin vara bättre än så...! Kanske man hade rätt?
Det är slutligen inte så enkelt att släppa taget om typ de bästa minnen man har :))

Love you, ha de gött!


CAN'T HARDLY WAIT

Hemma från Svenska Teatern och det enda jag kan tänka är att den var skitbra! Fiilisen var på topp i hela salen :D Hade också helt glömt bort att min old friend Ätä va med i musikalen ehehh.. nice surprise! Det blev också lite reunion för finlandssvenska ankdammen. Träffade på bl.a. Emilia och Nea och typ fem miljoner till :p Måste snart säkert börja krypa under täcket för att orka jobba imorron..

Hangö Regatta 2009 ~ nästa sommar kommer bli så awesome! Längtar så mycket bort från all snö och till alla varma och härliga sommarkvällar. Summer 2010 <3

PPPLAYME

Dagens program blir middag i stan + PlayMe musikal :) Ha velat se den helt jäävla länge så tänkte passa på att göra det nu. Hoppas bara att den är lika bra som man har hört.. Hinner tyvärr inte skriva mycket mer för måste fort byta om och fixa mig klar.. Have a great weekend honeys! :)


THE SUN GOES DOWN AND THE NIGHTLIFE GOES UP

Halojhaloj! Tyvärr har det varit lite trögt med uppdatering men var igår hela dagen i skolan och på jobb så hade ingen tid att uppdatera och kom först hem lite på en timme sedan så.. :)
Idag blev det stan med Annika och senare chill hos en annan kompis :) Annika skulle ha skor till sin balklänning och jag hade inge bättre att göra än följa med..? heheh. Fan det förresten är kallt. Fryser fejset av mig där ute :( Längtar lääängtar till våren/sommaren. Gud vad det kommer bli skönt! Men nu pyser jag, adios!
P.S. Sweet dreams!


LAST THING ON MY MIND

Plugg plugg och mera plugg. Det är typ vad som står på programmet just nu. Det blev imisstag 2 timmars sömn efter skolan och nu ligger man efter i allt, wupps! Tjaa jag borde väll släpa mig tillbaka till min finska uppsats snart suck.. :D Man borde nog lära sig att inte lämna allt till sista minuten krhmm.


FRIDAY NIGHT @ FRIDA








X&Y




Som sagt redan tidigare blev det igår lite chill hos Emmi . Som vanligt var det nästan bara skvaller som fanns på menyn :pp Nu borde man väl orka dra sig upp ur sängen och börja på allt skolarbete men före det blir det en snabbis in till stan. Laterrr!

@ AHLSTRÖM CASA

Alohaaa!! Chillar hos emsan med min friends fizz + 96or :pp haha skämta bara. De har eget partajj på G. Gårdagen var kulkul med alla amigos! Thank you Friidulii! Laddar upp lite bilder imorron men nu skall jag inte uttråka emsan så byebyee! xxx

WE'RE ON TOP

Nu skall jag strax dra iväg till the von Hertzen house där det är partyy! Plockar upp Emmi och Stella på vägen dit och sen släpper vi loss som aldrig förr! Det blir fest all night long.. eller till typ halv 4..? Köpte en hel del från stan idag som jag hade tänkt ha på mig men insåg att jag redan hade nåt bättre hemma.. eheheh. Jag får väll ha lov att använda allt det ja köpte nån annan gång.. :pp Men nu gott folk måste jag lämna bloggen ifred och fixa mig klar för avfärd. Have an awesome Friday guys! xx


rock and roll candyland boogeyman

Good evening ladies and gentlemen! Veckoslutet närmar sej med fart whoophwoop men har tyvärr lite klädnojja..! Imorron blir det genast efter skolan en tur in till stan men A&E för att skaffa nåt till veckoslutet, nya skor och lite drickbart. Skulle nog behöva lite inspiration till nån outfit så jag har tömt halva klädskåpet utan resultat. Kör antagligen på nåt ganska basic ifall jag inte hittar nåt annat.

~No sex, no drugs, no life, no love~


A CITY WALL AND A TRAMPOLINE

Love skola! Försöker fundera ut vilka subjects som man borde välja till nästa år men får inget att passa ihop..Hade en perfekt plan över allting men nej det sket sig totalt! Måste säkert gå och tala med IB kordinatorn imrn men fan hon kan va skrämmande!:D Snart blir det matte läxor som gäller.. Har blivit såå mycket efter i allt och det är stress stress stress.. som tur börjar man 11:05 imorron så man hinner väll göra klart en del då.
Hinner tyvärr inte blogga imorron för efter skolan måste jag genast iväg till jobbet och kommer hem först sent.. så jag hör nog av mig först på torsda.
Men måste nu pysa iväg till Hagalund, byee!


LIVING IN DREAMS OF YESTERDAY

Såja! Dagens program har varit läkarbesök och hmm inge annat. Snart blir det DH och SATC som gäller men först svenska uppsats yay! Hittade förresten världen gulligaste skor i stan! Kan inte riktigt beskriva dem men ööm.. suede heels och aaah härrliga! Går säkert tillbaka någon dag och skaffar dem men nu måste jag ringa lite amigas! Laterrr!

DON'T FALL FOR THAT GUY WITH THE PRETTY BLUE EYES

The Killers, ljusblåa jeans och slitet linne är det som gäller idag. Fyndade inge annat än ett par jeans i stan. Hittade dock massor med skor som jag konstaterade att jag vill ha.. ids bara inte köpa dem eftersom man bor i ett land med typ 3-4 varma månader då man skulle använda dem..? Nääe tänkte nog inte skutta omkring i snön med heels som är menade till nåt helt annat. Hade tänkt dra mig iväg in till stan igen på kvällen men det blir nog hemmakväll istället. Mamsen tyckte nog inte heller jag skulle åka någonstans med tanke på att jag varit hemma senaste dagarna..fick nyss ätet min första meal på 1½ dag, SCORE!
Okej, sista raden smått deprimerande och onödig så vi glömmer det! Nu blir det TBL som gäller de kommande några timmarna. Gonatt!

YOU'RE THE ONLY ONE WHO CAN GET ME ON MY FEET WITHOUT HAVING TO LIFT ME ANY HIGHER

Måste få lite ordning på rummet innan jag drar iväg till stan med A. Borde hitta en hel del nytt.. men det blir säkert så att nu när man behöver nåt så hittar man inget som man vill ha. Borde också komma ihåg att på vägen hem plocka med mig några biljetter till Tomas Ledin och Kent. Träffar också V ifall jag har tid (och lust) heheh.. skämta. 
Funderar också på att färga/klippa håret nästa vecka men vet bara inte riktigt hur..? Any ideas?

Pushing the limit

Hemma från skolan - äntligen! Hade funderat på att stanna hemma idag men lyckades till slut dra mig iväg dit. Hittade inte heller nåt fint från klädskåpet idag så det blev brorsans skjorta + leggings som gällde istället. Ligger och myser med en stor och varm filt och försöker undvika att börja på alla läxor.. snart är det nog ett måste. Först lite sömn så adjöö!



SantaCruz

skola-omena-jobb-pizza-cosmo-facebook. Läxor..? inte en enda klar. Det där kallar jag dagens program. Har hunnit vara i skolan två dagar och behöver nu redan lite vacation. Funderar på att möjligtvis ta en sväng till Stockholm nåt veckoslut. Borde bara få nån med mig + att jag behöver mer pengar. :P Vet bara inte om man vågar åka före provveckan.. har inte precis råd att faila nåt:D Nehejj nu är det dags att krypa under täcket. Nattnatt alla hottentottar!


A Carnaby Dream

Jag antar att ni alla vet den där känslan av tomhet, då det känns som om allt står stilla.. Och den försvinner ibland men på nåt sätt finns den fortfarande kvar. Vad än man gör så kan man inte glömma bort den nej, itsället följer den med dej vad du än gör. Dagen har varit fylld av både glädje och tårar men mest av allt av just den känslan. Värst av allt är att man vet orsaken till det men det finns inget man kan göra för att ändra på det. Joo, lite deprimerande inlägg kanske..men sometimes that's the way it is.

Blueberries & Ice Cream


Kvällens program ännu oklart men det blir antingen fest hos D eller chill hos Kittyyyy...! Hahah tala nyss med Anna.. hon va ute och öva köra.. Ahhahh jag kan nästan lova er att jag får höra på måndan att hon har hittat sig med bilen i ett dike eller nåt liknande. Tycker nog lite synd om Macke som ville följa med och se när hon kör :D Skämta bara - det går säkert fintfint! Go Anna! :D Bilden ovan är förresten från sommaren a la Tallin. Där var det nog burning shots som gällde! Har nog aldrig kännt mig så snurrig men lycklig som då hehe :p Miss those summer days <3

Flourescent Adolescent

Flicking through a little book of sex tips
Remember when the boys were all electric?
Now when she tells she's gonna get it
I'm guessing that she'd rather just forget it
Clinging to not getting sentimental
Said she wasn't going but she went still
Likes her gentlemen not to be gentle
Landed in a very common crisis
Nothing seems as pretty as the past though

Favourite Worst Nightmare



Såja.. tyvärr har det gått ett par dagar utan uppdatering men det har mest berott på att jag legat halvdöd under täcket och inte orkat göra nåt. Torsdan var då första skoldagen efter lovet. Fylld av både glädje och ångest släpade jag mig till skolan med 3 stora påsar av saker som blivit här efter nyåret.. allt från skor till mobiltelefoner..Kände mej nog smått idiotisk när jag sprang till bussen medan alla påsar bara flög hit och dit hehheh:))  Blablabla.. På kvällen blir det träff med V och senare säkert via SP. Men nu fick jag plötsligt planer för dagen.. måste sticka nu.. Adios! :)

Coffee and Cigarettes

Hohhojaja blev nyss väckt av Frippe som skulle komma och hämta sin tröja från oss. Hmm.. borde kanske få min sömnrytmn i skick...? Orkar inte och har ingen lust att gå tillbaka till skolan och all stress blääh. Dessutom har jag inget gjort av det vi fick över jullovet att göra.
Väntar för tillfället på att mamma bakar färdigt brownies så får det ha lov att bli min frukost hehe :p  Dagens program blir lunch hos släktingar, suck... ibland orkar man helt enkelt inte...och efter blir det träff med Ville och säkert senare nån film. :) Men nu hoppar jag i duschen, laterrrr!


Todd, Sweeney Todd

Kollade nyss färdigt Sweeney Todd. Blodigt men skitbra! Hade länge funderat på att man borde se den och nu är det då äntligen gjort - och nej, klagar verkligen inte! Kanske inte en helt typisk film.. men bra så! Nu är det Cappuccino glass och Cosmo som gäller - hörs senare!

 


You Know Me



Började lite fundera och planera vart man skulle kunna åka på våren.. Varför skall det finnas så mycket att välja mellan?? I princip vill jag någonstans varmt men.. det finns ingenstans som jag trivs bättre än i London. Dessutom saknar man lite alla gamla kompisar så det lutar nog mot London, England.. Men å andra sidan skulle jag också villa se nåt nytt..? Men vad..?

1:10am

Kollar för tillfället på Rock n' Roll Hall of Fame 2009 med bl.a. U2, Mick Jagger, Springsteen etc. Talade nyss med Jessica i telefon.. fick nån extremt bra idé att börja lista upp alla som man har tjaa typ strulat med..big mistake honey! värst blev det nog säkert för henne själv:pp hhahah
Får inte ännu heller göra nåt pga av min mono...nånting...? Det har varit snart två veckor av detta och börjar bli smått trött på det.. Har sett sekert fem miljoner olika filmer och varje del av 90210 som finns.. I något skede orkar man helt enkelt inte mera.. Hela veckan planer har gått upp åt rumppan pga av detta såå.. får bara hoppas att man kommer ur min fucking koma snart :D Men nehejj, nu tänker jag inte tråka er med dehär så jag drar iväg och kryper under täcket. Gonatt på er alla!

Slow down, listen to em'

Blazern från Zara - batteriet från kameran tog slut just efter att jag fått in bilden på datan så de blev int nåå andra bilder.. Tror att det imorgon bara blir slöande i sängen.. hyr säkert några filmer, lagar popcorn och kryper under täcket.. ringer kanske nån kompis som får ha lov att joina:D

Lazy Saturday

Aahh vissa dagar är sängen helt enkelt den bästa vännen som finns! Tänke missa min läkartid bara för att jag inte ville stiga upp.. Har mushat här största delen av dagen tillsammans med min laptop + teddy :) Gjorde också en snabb tur via stan med mami och fyndade en vinterjacka, underkläder och två blazers åt mig - älska att shoppa med mamma! (lönar sig). Nu blir det lite Ben&Jerry's och 90210, Byee!


Striped shirt and pink suede shoes

Såja, nu är det då ett nytt år och everything is possible! Det sägs ju "a new year, a fresh start". Mest nyfiken är jag nog på att vad 2010 kommer att hämta med sig. Så länge det ens blir nära på så bra som 2009 så är jag glad! Träffade typ the best of the best under det året och det är otroligt hur mycket bra minnen man har - speciellt från sommaren(: Det blev nog lite dåligt med nyårslöften nuu.. men jag kom på ett som man nog skulle kunna hålla.. och det är PARTAYY!! Tessa you wanted it... I'm bringing it! Men det får nog vänta en tid tills det... :p Men nu måste jag dra iväg till läkaren.. :( Har varit drabbad av nån jäävla förkylning i en vecka.. så Adios! Have a nice day!

2009's out - 2010's in











Some pics from New Year's Eve. It was nothing but awesome!

RSS 2.0